Forum Wielkiego Królestwa Nacji Balarn

Forum Wielkiego Królestwa Nacji Balarn

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2007-08-10 15:41:33

kafar

Członek Rady Starszych

3369606

Pakt z BBT

Dobra dostałem od Muad Dib taką wiadomość :

10.08.2007 15:21:47     Muad Dib     Ehllou Kafar !
A ty , widzę ciągle Swoje .... ;D Pozdro.
P.S.
Jak chcesz pogadać, na jakiś konkretny temat, to sie odezwij, do mnie albo do Paco ... Mamy zarys pewnego \"planu\" ... ;P

Odpisałem , że ma dziwny wiek i miałem ochotę na farming i dodałem , że ten jago plan to raczej wyklucza mnie . Po dosłownie kilku sekundach dostałem odpowiedź :

10.08.2007 16:19:48     Muad Dib     Re: Re: Ehllou Kafar !
Mój wiek, rzeczywiście -zadziwiający ... ;P <forever young> ?? !!
Odnośnie planu, to co sądzisz o jakimś aliansie, mniej lub bardziej długotrwałym (sprawa do uzgodnienia)... .... ???!

zapytałem o jakieś konkrety i ponownie dostałem odpowiedź :

10.08.2007 17:04:43     Muad Dib     Re: Re: Re: Re: Ehllou Kafar !
No nie wiem, jak daleko mogłyby pójść ustalenia ? Wachlarz możliwych propozycji, jest bardzo rozległy, sądzę , że (oczywiście, po podpisaniu jakiegoś czasowego Paktu o nieagresji - głównie, to wam powinno na tym zależeć ;P) od np. jakichś uzgodnionych, wspólnych działań ... typu, jakieś naprawdę GRUBE zbiorowe \"farmionko\", bądź polowanko, na wybranego \"wroga\", aż (na drugim biegunie) po możliwość utworzenia wspólnego Sojuszu, oczywiście na bliżej jeszcze nie określonych zasadach...? Widzisz

Odpisałem , że nie mogę decydować za cały sojusz i postaram się dać odpowiedź jak najszybciej , a Muad odpisał :

10.08.2007 17:05:53     Muad Dib     Re: Re: Re: Re: Ehllou Kafar !
Jeżeli jest jakikolwiek zainteresowanie, z waszej strony, podobnym kierunkiem \"działań\", to oczekuję Waszych propozycji ... Pozdro ...
Oki ... wcale nie chcę Cię \"ubierać\" w odpowiedzialność , za podjęcie decyzji (jak najbardziej, rozważcie to kolegialnie)... Może jednak, jakaś np. wspólna \"akcja\" pomogłaby w szybszym \"rozstrzygnęciu kwestii\" ... Na początek, potrzebni byliby Duzi Karawaniarze ... Tylko plisssssssssss - n i e o b a w i a j s i ę ... Z A S A D Z K I .... )) Poqaga, radźcie byle szybko, w najgorszym wypadku, wrócimy WZAJEMNIE do Swojego \"ulubionego rzemiosła\" ...

Ja jestem na Tak bo co my im możemy zrobić ?? .... domyślam się , że nic , a on mogą nas rozwalić na strzępy

#2 2007-08-10 16:00:30

kafar

Członek Rady Starszych

3369606

Re: Pakt z BBT

Jeszcze po chwili dostałem  kolejną  "' ulgową "  wiadomość  :

0.08.2007 17:29:58     Muad Dib     Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ehllou Kafar !
acha ... jeszzce jedno ... Jako gest \"dobrej woli\" z Naszej strony - prosze przekazać Linuanie, że przynajmniej narazie nie musi wchodzić do Schronu (bo widzę , że chwilowo wyszła ). Co najmniej do momentu uzyskania \"rozstrzygnięcia\", nic Jej nie będzie groziło, ani z mojej strony, ani ze strony Paco ... bo reszta Sojuszu, to chyba raczej Jej - \"nie odwiedza\" - tylko prosze nie nadużywać Naszej cierpliwości, z czasem potrzebnym na podjęcie decyzji ... ;D
3m się i życzę owocnych ob

#3 2007-08-10 16:26:47

MC Koper

Król

6980476

Ja jestem na TAK. Ostatnio i tak się prawie nic nie dzieje. W ogóle samemu jakoś ciężko biegać po tej pustyni i na dodatek szukać celów. W sumie Rafale, to Ty najwięcej masz tu do powiedzenia, bo masz najwięcej punktów z naszego sojuszu. Ja jestem nawet za utworzeniem w przyszłości wspólnego sojuszu, bo teraz tak praktycznie to zostaliśmy w te kilkoro osób. Ciężko jest nawet porozumieć się z Akademią, że już nie wspomnę o wspólnych akcjach. Niewielu z nas zostało ale póki jeszcze możemy sie jakoś przysłużyć tej pustyni, to jestem jak najbardziej za wszelkimi tego typu rzeczami.

#4 2007-08-10 17:40:20

kafar

Członek Rady Starszych

3369606

Już dałem odpowiedź Pozytywną , bo tak okazja trafia sie tylko raz .

#5 2007-08-10 18:34:47

CybeR

Członek Rady Starszych

1062937
Call me!

Ja niby też ejstem na tak ale wydaje mi się pod pucha a TAk na marginesie myslalem nad rozwiązaniem sojuszu bo tu juz nie ma sensu egzystować tylko my we 3 jesteśmy w tym sojuszu chodz ja też juz odpadam powoli... :s a jak z nimi się sqmamy to może coś da! Ale moze byc to i podpucha bo czemu niby z nami hcą tak negocjować ?!

#6 2007-08-10 19:42:37

kafar

Członek Rady Starszych

3369606

Nawet jeśli to podpucha to ja w taki układ wchodzę , bo  co mi zależy ?? wiecznie grał nie będę . Stracili miejsce Top1 sojuszy i jak mu pomożemy im w farmieniu  Gumisi  to BBT wraca na top1 .

#7 2007-08-10 21:12:21

Linuana

Mieszkaniec Wielkiego Królestwa

Nie wiem o czym Muad mówi, bo nie pamiętam, żeby mnie ostatnio odwiedzał, a jedyna akcja paco to owszem farmin, ale dobrych kilka dni temu., poza tym- cisza. oczywiście na tak;)
p.s spytaj go kafar, czy nie grał przypadkiem w ccrpg

#8 2007-08-10 23:58:14

MC Koper

Król

6980476

Napisałem taką wiadomość do Paco (gdyż zbytnio nie ufam Muadowi):
"Witaj!
Doszły mnie słuchy, że chcecie abyśmy z Wami współpracowali...
Na czym ma polegać dokładnie ta współpraca, jakie mogą być z tego korzyści dla każdej ze stron (co możemy zyskać lub też co możemy stracić), czy są jakieś gwarancje i potwierdzenia dla naszej ewentualnej współpracy z Wami?
Pozdrawiam!"

Zobaczymy co mi na to odpisze!

#9 2007-08-11 08:05:50

MC Koper

Król

6980476

Dostałem taką odpowiedź od Paco:
"Pozdro Koper!
Jakich Gwarancji się spodziewasz ??
Naiwyższe potencjalne zagrożenie, to ew. ...utrata suwerenności ...
A tak poważnie, to jeśli jesteś uprawniony, do prowadzenai \"rozmów\", to najlepiej, skontaktuj się z Muad Dib-em na gg 11440121, bo ja nie mam już dziś szansy, na \"pozytywne usposobienie\"... Właśnie przed paroma minutami, straciłem wszystkie Karawany ;( i to w jakże głupi sposób. Sorka, ale ufam, że mnie zrozumiesz ... Życzę owocnych rozmów. Przygotujcie propozycje"

Wygląda na to, że rzeczywiście chcą współpracy z nami...

#10 2007-08-11 08:10:42

kafar

Członek Rady Starszych

3369606

jak co to negocjuj z Muadem bo ja dziś mało będę obecny .

P.S
Będziesz mógł prowadzić rozmowy na wysokim poziomie intelektualnym ....

#11 2007-08-11 10:37:22

MC Koper

Król

6980476

Napisałem do Muad-Diba taką wiadomość:
"Doszły mnie słuchy, że chcecie abyśmy z Wami współpracowali...
Na czym ma polegać dokładnie ta współpraca, jakie mogą być z tego korzyści dla każdej ze stron (co możemy zyskać lub też co możemy stracić), czy są jakieś gwarancje i potwierdzenia dla naszej ewentualnej współpracy z Wami?
Nie chcemy zostać nabici w butelkę, więc musimy mieć jakieś gwaranty z Waszej strony.
Ewentualna fuzja w przyszłości też wchodzi w grę".

Oto co mi odpisał:

"A moze po prostu, od razu rozpocząć rozmowy o ewentualnej fuzji, pozostaje jedynie kwestia warunków, na jakich miałaby się ona odbyć. Może macie jakieś konstruktywne propozycje do zaproponowania, sądzę, ze znacznie usprawniłoby to nasze rozmowy. Odnośnie grarancji, to nie mam pojęcia, jak Sobie to wyobrażasz? Nie znam Waszych wewnętrznych układów w Sojuszu, ale najprościej byłoby, gdybyście się po prostu do Nas przyłączyli, mogłoby to byc nawet z Waszą Akademią, którą byśmy tym samym, niejako "usynowili"   Oczywiście czekam również na kontrpropozycję z Twojej strony ... Pozdrawiam".

Wobec tego zrobimy referendum w tej sprawie i niech każdy się określi.

#12 2007-08-11 11:10:21

CybeR

Członek Rady Starszych

1062937
Call me!

Czyli co mamy polączyć sojusze o to chodzi że powstanie 1? :> Jak tak to ja jestem za ;]

Stopka forum

RSS